Една от водещите печатни медии в България – вестник Телеграф“,

...
 Една от водещите печатни медии в България – вестник Телеграф“,
Коментари Харесай

Вестник „Телеграф“ стартира ново приложение

 Една от водещите печатни медии в България – вестник „ Телеграф “ , започва ново приложение – подарък за своята публика. „ Златно време “ ще излиза всеки четвъртък в 16 страници като част от вестника. Приложението ще има напълно нов дизайн и ще се трансформира в забавно четиво за всички, които се интересуват от вдъхновяващи и любопитни истории, само че и потребни препоръки. „ Златно време “ ще разисква и настоящите тематики, събития, филми и сериали, които вълнуват всяко българско семейство.

В пилотния брой на „ Златно време “ може да бъде открит роман за фурията в живота и на сцената – звездата на естрадата Йорданка Христова. Демет Йоздемир, която влиза в ролята на Зейнеп от хитовия сериал „ Домът, в който си роден е твоята орис “, също ще бъде героиня на страниците на изданието. Първият брой ще предложи и любопитна кино рецепта за същинско турско кафе с каймак, приготвено от емблематични героини от сериали.

Приложението „ Златно време “ ще даде и редица потребни препоръки както за здравето и работата с Национален осигурителен институт, по този начин и от света на финансите. С помощта на консултанти ще бъде разяснено по какъв начин хората с пенсии могат да ръководят по-добре своите доходи и спестявания.

„ Златно време “ ще навлезе и в прочувственото море на носталгията с истории от преди десетилетия – в спорта, в изкуството и политиката. Читателите ще открият вдъхновяващите истории на хора, които макар съпротивата на средата и годините, са останали митове до края на живота си. В първото издание следва да бъде разказана историята на Едит Пиаф, която и до през днешния ден въодушевява света.

За „ Вестник Телеграф “ ЕООД

„ Вестник Телеграф “ ЕООД издава едни от най-големите всекидневници у нас - „ Телеграф “ и „ Мач Телеграф “, които се популяризират на национално равнище всеки ден от седмицата. Атрактивният метод на поднасяне на информацията, необятната палитра от вести и истории, ги трансформират в желаните ежедневници в България. От началото на тази година те могат да бъдат открити и онлайн на www.telegraph.bg. Уеб порталът е смесен източник на настояща информация и съчетава в себе си опита на журналистическите екипи на двата вестника.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР